Pijlers

Visie en doel

Vanuit de visie dat mensen vrijwel altijd meer in huis hebben dan zij zelf (en/of hun omgeving) denken en ervaren, hebben wij als algemeen doel: het stimuleren/enthousiasmeren van mensen tot persoonlijke groei en permanente ontwikkeling.

Naast coaching en advies werken wij met een diversiteit aan trainingstechnieken, o.a. op het gebied van bewustwording, gedrag en interactie. We houden mensen een spiegel voor betreffende hun gebruikelijke manier van denken en handelen en de mogelijke (in)effectiviteit daarvan.

Vervolgens trainen we op uitbreiding en diversiteit van gedragsrepertoire, waardoor resultaten op korte termijn in de dagelijkse praktijk zichtbaar worden.

Wat zijn de effecten voor de organisatie?

Lees meer over de persoonlijke resultaten

Trajecten

  • Individuele coaching/training

    Trajecten op maat, begeleid door één of meerdere adviseurs. Deze trajecten worden toegesneden op vragen en behoeften van organisatie en individuele cliënt.
  • Postcarrière

    Een individueel programma voor degenen die na hun carrière een betekenisvol, geïnspireerd en actief leven willen blijven leiden. Dit programma heeft een sterk creatieve inslag.